Core Talents

Uw favoriete speelgoed en de dingen die u als kind het liefst deed, zeggen alles over uw aanleg en de talenten die u heeft. Het kinderspel vormt de basis van de CoreTalents methode, die uw karakter, uw talent en uw drijfveren blootlegt. Kortom, als u in uw dagelijks leven uw Kerntalenten kan uitspelen, zit u in een natuurlijke stroom, een flow, waarin u zich goed voelt omdat alles is zoals het moet zijn.

Was u als kind een lezertje of was u gek op dieren? Speelde u graag poppenkast en deed u niets liever dan verhalen vertellen, of zong u de hele dag voor de spiegel?

De CoreTalents methode helpt u uw natuurlijke aanleg te achterhalen, waardoor u die kan gebruiken en uw talenten aanscherpen. Wat voor de ene persoon evident is, blijkt voor de andere een helse opdracht. Wat vaak als ‘slechte wil’ wordt gecatalogeerd, blijkt een klein CoreTalent te zijn. De moeite om dit CoreTalent te ontwikkelen staat niet in verhouding tot de resultaten. Inzicht en begrip daarentegen helpen te relativeren.

Het ontdekken van uw favoriete kinderactiviteiten en hoe u die kennis kan toepassen voor het maken van de juiste keuzes, is een verrassende en bijzonder leuke manier om niet alleen de geknipte studie of baan, maar ook meer rust en geluk te vinden.

Een analyse is specialistenwerk. Het kost een half uur om de online vragenlijst in te vullen. Aan de hand daarvan meten we exact hoe graag, minder graag of helemaal niet graag u iets deed en brengen we meteen uw specifieke CoreTalents constellatie in kaart. Het resultaat interpreteren is heel wat complexer. Het éne CoreTalent beïnvloedt het andere en de combinaties liggen niet meteen voor de hand. Een goed gestructureerd diepte-interview brengt uw opvoeding, levensgebeurtenissen, opleiding, milieu en kansen in kaart. De analist combineert deze twee delen om precies te weten hoe u bent, wat u graag zou willen doen en wat uw ogen doen blinken.

Precies wat u zoekt? Of toch graag nog wat toelichting?

Neem contact met ons op

Aanverwante services