Career Check-Up

Werk zinvol houden en tevreden blijven is niet evident in steeds sneller veranderende wereld die vraagt dat we ons zelf ook voortdurend aanpassen. Met een pensioenleeftijd die steeds verder af ligt, is goed bezig blijven een reis met marathon-allure geworden, eerder dan van een 100-meter sprint event.

De Career Check-Up maakt u bewust van wat u nu doet, zodat u gericht kan blijven kiezen voor wat u inspireert en energie geeft. We begeleiden u op een introspectieve reis naar uw professionele identiteit. Zo kan u vanuit een blijvende voldoening een nog betere bijdrage leveren aan uw team, uw organisatie of de samenleving door dat te doen én te zijn waarvan u voelt dat u zo een verschil maakt.

In de Career Check-Up reiken we u tools aan die door experten aanbevolen zijn en in de realiteit hun nut bewezen hebben. Op die manier vergroot dit programma aanzienlijk de kans dat u aan het stuur van uw eigen werkleven kan blijven zitten. Ook als dat wil zeggen dat u het stuur al eens moet omgooien.

De Career Check-Up is een programma dat we zowel online als offline organiseren en dat in drie stappen verloopt:

  1. Een assessment van uw huidige situatie waarbij we samen uw ‘rapport’ opmaken. Ben u goed bezig?
  2. Het vormgeven van hoe u het zou willen, waar u meer rekening mee wil houden en waarom.
  3. Tenslotte geven we u tools mee om te realiseren wat u zich heeft voorgenomen.

Precies wat u zoekt? Of toch graag nog wat toelichting?

Neem contact met ons op

Aanverwante services