Skills for the future

Ontwikkel vandaag waar de toekomst je dankbaar voor zal zijn

Trends en big data analyses hebben de impact van automatisering, globalisering, vergrijzing, verstedelijking en de opkomst van de groene economie op de evolutie van onze jobs aangetoond. En dat is geen doemscenario, maar een verhaal met een open einde. Meer nog, door aan de cocktail van sleutelcompetenties een mix van complementaire- en interpersoonlijke competenties toe te voegen kan het merendeel van de jobs van vandaag geüpgraded worden naar een job van de toekomst.

Zo pakken we het aan

Headstream LXP

Neem je persoonlijke ontwikkeling in eigen handen met sociaal & zelfsturend leren en gepersonaliseerde aanbevelingen. Ons Learning Experience Platform (LXP) is ontworpen om een naadloze ervaring te creëren in het raadplegen van kwalitatieve inhoud opdat je snel en gemakkelijk wat je leert kan gebruiken en je job een upgrade kan geven.

 

Meer info

Persoonlijke veerkracht

Word je geconfronteerd met steeds veranderingen waar je niet altijd evenveel controle over hebt? Dreig je veel energie te verliezen in het focussen op wat fout gaat? Staat je eigenwaarde onder druk? Ga dan samen met ons op zoek naar je kerntalenten en jouw persoonlijke, gezonde, stressbeheersing-strategieën.

 

Meer info

 

Digital Transformers Track

Vind jij de toekomst ook fascinerend? Wij ook! Digitale transformatie is een feit en hertekent organisaties op elk niveau. Het doel van deze track is niet vermijden dat je op je gezicht gaat door veranderingen. Het is  verandering een gezicht geven. Na deze track ben je in staat om concrete projecten op te starten en je organisatie mee te nemen in het universum van digitalisering en innovatie. Deze track bereidt je voor op de rol van Digital Transformer; je geeft hier je vaardigheden en kennis een stevige boost!

 

Meer info

Senior Expert Essentials

In tijden van snelle veranderingen zijn specialisatie en expertise zowel een zegen als een vloek. Als (senior) expert weet je meer en diepgaander dan de anderen hoe de vork in de steel zit. En net dat maakt het moeilijk om iedereen mee te krijgen. Zin om als expert een échte leidende rol op te nemen met impact?

 

Meer info

 

Onze opleidingen

Revolv heeft een sterke reputatie in het uitwerken en geven van opleidingen. In ons aanbod zitten tal van vormingen rond persoonlijke effectiviteit voor individuele werknemers, zowel in klassiek klasverband als via ons online sociaal leerplatform Headstream LXP. Deze opleidingen bieden we ‘in-company’ aan, maar evengoed in open aanbod.

Klik hier voor ons aanbod

Precies wat u zoekt?

Of toch graag nog wat toelichting?