Persoonlijke Effectiviteit

Heeft u een vraag in verband met onze opleidingen?

Neem contact met ons op

Persoonlijke Effectiviteit

Om uw persoonlijke effectiviteit en veerkracht te ontwikkelen bieden we een selectie van opleidingen aan. We bieden deze opleidingen zowel in-company als in open aanbod aan. Elke module is ook apart beschikbaar in Curatr.

Creative Problem Solving

U wordt meer en meer geconfronteerd met problemen waarvoor u geen pasklaar antwoord heeft. In uw contacten met klanten, collega’s, medewerkers, bedrijfsprocessen of zelfs met de markt. Hoe ligt uw balans tussen opgebouwde routines en ruimte voor nieuwe oplossingen? In deze opleiding leert u problemen ombuigen in opportuniteiten en met nieuwe denktechnieken een verfrissende blik te werpen op de uitdagingen van vandaag en morgen.

Meer info en inschrijven

Organizational Sensitivity

U wil uw collega’s en leidinggevenden overtuigen van uw ideeën; u wil ze meekrijgen in uw verhaal; u zou graag meer invloed hebben op het beslissingsproces binnen uw organisatie en er sterker op doorwegen; of u droomt ervan collega’s zover te krijgen dat ze hun gedrag aanpassen. Evident is dit niet. Mensen streven immers elk hun eigen belangen na en bovendien veranderen ze niet zo makkelijk van mening of van gewoontes. In deze training gaat u na hoe u kan wegen op de beslissingen van mensen in uw omgeving en hoe u ze kan overtuigen om hun mening te herzien of om hun gedrag te veranderen in een door u gewenste richting.

Meer info en inschrijven

Managing Stress

Rennen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaan! Hebt  u ook het gevoel vast te zitten in een tredmolen? Hebt u nood aan rust en overzicht? En wilt u goed kunnen omgaan met stress? Als u ontdekt wat uw persoonlijke stressfactoren zijn en hoe u vandaag gezond dan wel ongezond uw stress onder controle probeert te houden, kan u leren overeind te blijven in moeilijke situaties. Een gezonde manier van met stress omgaan voorkomt burn out en maakt u (terug) energiek.

Meer info en inschrijven

Effectief Communiceren

Bijna niemand werkt helemaal in zijn eentje. Effectief communiceren is voor vrijwel iedereen noodzakelijk om goed werk te kunnen leveren. Uw gespreksvaardigheden aanscherpen is dus een must. Deze training leert u gesprekspartners in te schatten, geeft u praktische communicatietips en laat u specifieke gespreksvaardigheden oefenen.

Meer info en inschrijven