Opleidingen

Online sociaal leren

Revolv heeft een sterke reputatie als opleidingsverstrekker en -designer. Zowel voor leidinggevenden als voor individuele werknemers bieden wij een breed gamma aan opleidingen aan ter versterking van de persoonlijke effectiviteit en people management competenties.

  • Leer waar en wanneer het jou uitkomt
  • Profiteer van de nieuwste inzichten en leertechnologieën
  • Krijg feedback op oefeningen en draag zelf cases aan
  • Discussieer over leercontent, samen met je medecursisten

 

Alle opleidingen

Next Generation Learning Solutions voor bedrijven

 

Wij helpen u met de ontwikkeling en implementatie van leertechnologie op maat van uw bedrijf. Revolv maakt deel uit van het partnernetwerk van HT2Labs, de makers van Curatr, Red Panda en Learning Lockr. Samen vormen zij het ecosysteem dat u in staat stelt om effectieve leerervaringen te creëren: persoonlijker, sociale en meer meetbaar.

 

Meer informatie

In samenwerking met 

Online sociaal leren met de nieuwste technologie

Wil jij je persoonlijke effectiviteit en je people management skills verhogen op het moment en de plaats die jou het beste uitkomt? Maar heb je wel behoefte om je mening en ideeën af te checken met gelijkgestemden en zelf inzichten te kunnen delen? Met het online opleidingsaanbod waarvoor Revolv en Curatr de handen in elkaar hebben geslagen, kan dit. Zo profiteer jij van de beste leercontent die Revolv al 10 jaar succesvol in bedrijven brengt en de laagdrempelige en future-proof leertechnologie van Curatr.

Jij hebt de leiding over je leerreis

Dankzij de samenwerking tussen Revolv en Curatr is onze leercontent en -technologie voor jou beschikbaar waar en wanneer je wilt. Jij kiest op welke onderwerpen je dieper in wil gaan en welke cases je wil uitdiepen. Je kan stemmen op inzichten van je mede-cursisten waardoor deze beter zichtbaar worden voor anderen. Op die manier heb je écht invloed op het verloop van je leerreis. Je ontwikkelt jezelf in je eigen tempo en op je eigen manier, via je laptop, pc, tablet of smartphone.

En je staat niet alleen

Leren is een sociaal gebeuren en daarom staat de interactie met de leercontent en je medecursisten centraal in ons platform. Door ervaringen te delen, feedback te vragen en ideeën te appreciëren kom je gaandeweg samen tot nieuwe inzichten. Met behulp van een facilitator die je door de verschillende leerobjecten loodst.