Next Generation Learning Solutions

Wij ondersteunen uw business met

Revolv is uw go-to partner voor de implementatie van next generation learning solutions. Revolv is de Belgische partner van HT2Labs, de makers van Curatr en Learning Lockr. Hun innovaties worden gebruikt bij corporate organisaties om uitzonderlijk talent met opmerkelijke efficiëntie te ontwikkelen.

Zo pakken we het aan

Implementatie

Voor de implementatie kan van start kan gaan dient er eerst een verkennend gesprek plaats te vinden. Zo kunnen we de wensen en verwachtingen van uw bedrijf in kaart brengen en oplossingen van ons ecosysteem voorstellen. Nadien gaan we over naar een uitgebreide analyse samen met toekomstige gebruikers in uw bedrijf.

Contacteer ons

Ontwikkeling op maat

Onze gecertificeerde developers kennen het HT2Labs ecosysteem als hun broekzak en hebben de nodige vaardigheden om elk leerinitiatief, zowel simpel als complex, om te zetten in een gebruiksvriendelijke digitale module.

Contacteer ons

Advies & opleiding

Heeft u het gevoel dat u uw huidige L&D oplossingen niet ten volle aan het benutten bent? Wij analyseren graag uw gebruik en optimaliseren waar mogelijk.

Contacteer ons

Het beste van HT2Labs

Ontwikkel leadership Expertise met Curatr LXP

Leadership development gaat verder dan het traditionele LMS. Gebruik Curatr om social learning experiences te creëren, leerinhoud te aligneren met business strategie en leadership expertise te ontwikkelen.

Maak leren meetbaar met Learning Locker®

Leren gebeurt overal. Learning Locker® helpt organisaties data van verschillende systemen in één Learning Record Store te verbinden waardoor het een naadloze bron van analyse wordt om leren meetbaar te maken.

Klaar om van start te gaan?

Contacteer ons voor meer info!

Inzichten