Empowerend Leiderschap

Deze training is bedoeld voor organisaties die de transitie maken naar een ‘empowerende’ stijl van leidinggeven in het kader van een cultuurtransformatie, een decentralisatie van bevoegdheden of van New Way Of Work.

Managers leren er wat empowerend leidinggeven in essentie is en sleuteltechnieken voor elk van de vijf kerncompetenties: structuur bieden, autonomie geven, coachen, challengen en verantwoordelijk houden.

 

Volg deze opleiding online

Wat er in 1 dag opleiding kan veranderen? Je inzicht dat “empowerend leiderschap” geen contradictie hoeft te zijn, wel een troef om je team echt verantwoordelijk te maken. Waarom?
De opleiding start scherp vanuit de individuele verwachtingen van de deelnemers en de situatie van hun team. Door het werken met hun cases, ligt de focus op die competenties en vaardigheden die zij precies moeten aanscherpen. De andere sleutels van ’t succes zijn voor mij de veilige leeromgeving en de luisterbereidheid & ervaring van de coaches. Een no-nonsense benadering gekoppeld aan bakken ervaring die goesting geeft èn oplevert.

Ann Berlo
Change Manager

Aanverwante online opleidingen